Herzele - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 4 maart 2012, Tramzate te Herzele
Op zaterdagavond werd er wat heen en weer gebeld want er waren blijkbaar selectieproblemen volgens de doodle! De doodle zei dat er maar 7 spelers beschikbaar waren. Omdat de coach een plezierreisje had gepland, mailde Kenneth voor de praktische kant van de match. We verzamelden om 8u40 op Ten Houtte. Met mondjesmaat kwam iedereen toe. Arne C belde dat hij iets later ging komen (toen wisten we nog niet waarom). Tsjoene stuurde zijn kat want blijkbaar lag hij in zijn bed met een fameuze kater(in). Zo vertrokken we met 13 spelers naar Iezel! DeleeGeert was de voorbode en toen hij aankwam, had hij zijn ogen al uitgekeken. Er waren al enkele spelers van Herzele hun kalf gaan zoeken achter de platen van het veld en de ouwe bekende “Kenneth Sterck” was ook alweer present met een pintje in de hand. KVVVA begon sterk aan de match. We voerden het tempo behoorlijk op waardoor Herzele achteraan soms in de problemen kwam. Jan veroverde de bal op het middenveld en via tussenstations (Tim DV, Kenneth) kwam de bal terug in de voeten van Tim DV en die werkte beheerst, door de benen van de keeper, af! KVVVA ging door op dit elan. Op het middenveld werd er goed rondgespeeld en Tim DV lanceerde Kenneth in de diepte, Kenneth kon nog bij de bal en de keeper pareerde zijn schot halvelings. In de rebound tikte Kenneth de bal aan de verste paal binnen. Snel volgde in een vrij warrige fase de 0-3 van Kenneth. De kansen bleven zich opstapelen en wanneer Bram Y de bal werd toegespeeld vanuit het middenveld, ging hij op wandel door de Herzeelse verdediging. Hij sneed gepast naar binnen en trapte met links de bal heel beheerst binnen, 0-4 op het scorebord! Dit was ook de ruststand.
Na de rust werden de 2 bankzitters in de ploeg gedropt. Het moet gezegd zijnde: Jé moet zich eens niet alleen gevoeld hebben op het veld want de tegenstander had ook 2 kleurlingen in het elftal staan. De invallers (Bram V, Jé) speelden sterk op hun linkerkant en de match ging gesapig verder. De beauty’s van de dag moesten natuurlijk nog komen. Na een goede actie merkte Remie dat de keeper wat ver uit zijn doel stond en Remie deponeerde de bal enig mooi onder de lat, 0-5. Op stilstaande fases kwamen de verdedigers af en toe mee en toen was Tim J zijn moment gekomen. Hij controleerde de bal, zag de keeper opnieuw uit zijn doel staan en lobde de bal vanop 25 meter properkes in het mandje! (via de lat btw). Twee minuten voor tijd zette Arne C zich nog goed door op de rechterflank, zette voor en Kenneth kopte de 0-7 binnen. Hopelijk zijn we nu terug vertrokken voor een sterke reeks van overwinningen. Volgende week de verste verplaatsing van het seizoen naar Erembodegem.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Niels, Kris, Arne C, Tim DV, Tim J, Bram B, Bram Y, Kenneth, Remie, Jan, Jeremy en Bram V
Doelpunten voor KVVVA: Tim DV, Kenneth (3x), Bram Y, Remie, Tim J
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

PS: Arne C was een beetje later omdat hij maar nipt zijn kater(in) had kunnen thuislaten. Bij de gevestigde waarden van het elftal was het respect groot, want zij wisten uit het (verre) verleden wat Arne C zijn kopke/maag moest doorstaan. :-)

[terug naar overzicht verslagen]