Bonanza - KVVVA

Verslag

Zondagvoormiddag 23 oktober 2011, hobbelig B-terrein Bonanza
Na een 0 op 9 was het hoog tijd om eindelijk eens nog iets te rapen. Jammer genoeg stond er daarvoor een uitmatch op Bonanza, de fiere leider, op het programma. Ondanks een scheidsrechter die veel voetbal toeliet bleef de wedstrijd aanvankelijk redelijk gesloten. Geen uitgespeelde kansen aan beide zijden, enkel wat dreiging van ver. Tot plots Bonanza op een stilstaande fase bijna aan de verste paal kon scoren. Arne V werd door meer dan één KVVVA-er geassisteerd op de doellijn, waardoor de 0-0 toch op het bord bleef. Ook aan de andere kant zorgde een stilstaande fase voor gevaar: na een hoekschop wist Tim J de paal te treffen. De eerste helft leek zo af te stevenen op een brilscore, tot Tim J opnieuw kon aanleggen na een hoekschop, deze kende de 'Beer uit Zulzeke' meer succes en KVVVA zo op slag van rust 0-1 voor.
De tweede helft zorgde voor enkele vervangingen, maar het spel van KVVVA moest hier niet onder lijden. Vanuit een georganiseerde defensie werden zeer weinig kansen weggegeven en als dat al het geval was stond Arne V op de goede plek. KVVVA probeerde er af en toe ook gevat uit te komen. Kenneth en Fritsjof leken elkaar goed te vinden. Een eerste maal werd de bal van aan de doellijn goed achteruit gelegd door Kenneth, maar de thuisdoelman werd goed geassisteerd door één van zijn verdedigers waardoor de bal van Fritsjof niet voorbij de doellijn raakte. Even later werd Kenneth goed in het straatje gestuurd door Fritsjof, maar het hobbelige terrein zorgde er mee voor dat de voorsprong niet kon worden verdubbeld. Bonanza probeerde daar uiteraard ook iets tegenover te zetten en ineens lukte dat ook. De buitenspelval van KVVVA klapte niet perfect toe, waardoor een thuisspeler alleen voor Arne V kwam en de 1-1 kon binnentrappen. Nadien volgde nog wat dreiging aan beide kanten, maar beide ploegen dienden zich neer te leggen bij een billijk gelijkspel. Voor KVVVA een mooie opsteker om het tweede deel van de heenronde aan te vatten waar nog een pak haalbare tegenstanders op het menu staan!

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Kris, Brecht, Arne C, Tim J, Jeroen, Kenneth, Remie, Bram B, Wim, Tim DV, Jan, Fritsjof en Bram V
Doelpunten voor KVVVA: Tim J