KVVVA - Bonanza

Verslag

Zondagvoormiddag 26 februari 2012, Tenhoutte
Een week na het jammerlijke verlies tegen de leider mochten we het net iets hoger gerangschikte Bonanza ontvangen. Om het seizoen nog op een mooie plaats in de subtop af te sluiten was dit een wedstrijd die absoluut gewonnen diende te worden. KVVVA begon het best en had het meeste balbezit. Combineren was op dit terrein geen evidentie want op sommige momenten botste de bal alle richtingen op. KVVVA probeerde nochtans de beste combinaties op de mat te leggen en dat lukte steeds vrij aardig tot de laatste beslissende pas. Bonanza kon enkel dreigen op stilliggende ballen en op die manier kwamen ze ook op voorsprong. Een vrije trap werd de zestien ingegooid richting hun lange spits die tussen verdedigers en doelman de 0-1 kon binnenkoppen. KVVVA toonde absoluut geen aangeslagen indruk. Het liet verder de bal het werk doen, maar opnieuw was het de laatste voorzet die er net niet uitkwam. Tot overmaat van ramp dupliceerde Bonanza hun eerste doelpunt. Een identieke fase en dito doelpunt zorgde voor overdreven 0-2 cijfers. Niet veel later kreeg Bonanza zijn enige uitgevoetbalde kans, weliswaar nadat de scheidsrechter in tegenstelling tot iedereen de bal niet over de lijn zag, maar Arne V ging goed plat en de bal net naast. Met een wrang gevoel werden dan ook de kleedkamers opgezocht.
Na de pauze bleef KVVVA het proberen. Enkele frisse gezichten in de ploeg zorgden voor dreiging, maar meestal kwam dit niet verder dan een handvol schoten uit de tweede lijn. Arne C, Tsjoene en Kenneth waagden hun kans, maar een gehavende bezoekende keeper zag bijna al die pogingen over of naast zeilen. Bert kreeg misschien nog de beste mogelijkheid, maar met zijn linker trapte hij recht op de doelman. Bonanza kreeg tussendoor nog één kansje, maar opnieuw was Arne V goed bij de pinken. De wedstrijd bloedde ondertussen dood en het was pijnlijk vast te stellen dat KVVVA voor de eerste keer dit seizoen niet kon scoren. De volgende twee weken staan op papier haalbare tegenstanders op het menu, dus is het hopen dat we na een 0 op 6 opnieuw kunnen aanknopen met een zege.

Statistieken

Speelden voor KVVVA: Arne V, Niels, Kris, Brecht, Arne C, Fritsjof, Tim DV, Jan, Kenneth, Bram B, Bram Y, Wim, Jeroen, Bert en Jeremy
Doelpunten voor KVVVA: /
Geel KVVVA: /
Rood KVVVA: /

[terug naar overzicht verslagen]